Veronica

Alla inlägg under mars 2011

Av Veronica Johnsson - 9 mars 2011 16:25

Nu har vi gjort en bloggdesign, eller Alexandra har fixat bilderna och jag har skrivit . Alexandra står för båda bilderna på mig och Linnéa har fotat bilden där jag rider .  Nu ser det inte så tomt ut mi bloggen längre! Det har tagit en stund att hitta ett tillfälle att göra designen, men nu är det gjort!  

Vad tycker ni?

  

Av Veronica Johnsson - 8 mars 2011 20:46

Jag har varit lite upptagen av pluggande sen jag kom hem från skolan, därför har det varit dålig uppdatering.


Men skoldagen har väl vart helt ok, lite seg sådär plus att jag knappt kan andas när jag pratar med min täppta näsa, haha! Det lät så kul när jag skulle läsa upp en text i spanskan, kunde inte utala vissa ord, haha! 


Aja, nu ska jag gå och lägga mig och läsa "House Of Night: Vampyrens Märke"   

Godnatt!!


    

Av Veronica Johnsson - 7 mars 2011 19:40

Sitter fortfarande och snorar som jag vet inte vad, måste bli frisk nu så att jag kan gå till skolan, ja jag vill gå till skolan för att för det första så missar man massor genom att missa en hel skoldag och för det andra så är det super tråkigt att ligga hemma och göra ingenting. Men ska väl gå och lägga mig nu (haha) as tidigt jag vet, men det är nog bra så att den här jä*la förlkylningen försvinner!


  

Goodnight!


  

Av Veronica Johnsson - 7 mars 2011 17:49

Har haft lite tråkigt så fotade lite här hemma och redigerade dem sedan, här är resultatatet. Jag har experimenterat en massa (Typ sådana vinklar jag inte brukar fota och olika redigeringar osv.)


                                  

(Klicka för större bilder)


Som ni ser så har jag mestadels fotat vatten bilder men även lite blommor. Berätta gärna vad ni tycker, jag själv är väldigt nöjd med dem, man får ju komma ihåg att de är fotade med en kompakt digital kamera så det går ju inte att få den bästa kvalitén då direkt... Men lägg gärna en kommentar, är öppen för all kritik .


Här får ni även dagens outfit, kom ju halv vägs till tåget och har inte orkat byta om till mjukisbyxor efter det .


     Kofta - Vila

T- shirt - H&M

Jeans - Cubus 

Sjal - Lindex (eller kappahl)


  

Av Veronica Johnsson - 7 mars 2011 15:08

Jag har varit hemma från skolan idag, har ont jätte ont i halsen, snorar och har ont i huvudet, jag började att gå mot tåget i morse. Men halvvägs dit kände jag mig helt slut så då kände jag att om jag inte ens orkar ta mig till tåget så kommer jag nog inte orka gå till skolan, och jag var rätt säker på att jag ändå skulle ha gått hem så vände om och gick hem igen. Men jag har fatiskt pluggat lite. Jag som hade tänkt att träna idag, men det kanske inte är så smart om man är förkyld 


Ja, det var vad jag hade på hjärtat just nu, hörs!


   Carat<3 


Har jätte stor lust att bli skötare igen! Men har inte tid, eller om man tänker rent tidsmässigt så kanske jag har det men inte mentalt. Saknar verkligen att vara i stallet! Saknar min lilla Carat också! 


   

Av Veronica Johnsson - 6 mars 2011 19:21

Kom hem från Hanna vid 6 och väl inne från kylan så stod det en kebab tallrik och väntade på mig, var as hungrig av någon anledning(?) Jack och Timme var också där, så busade runt lite med Jack, försökte plugga också gjorde ca en fråga på SO:n sen så busade jag vidare med Jack, lyckat haha!


Men det var kul att träffa Hanna idag, har ju inte träffat henne sedan i somras, så det var ett tag sedan, vi snackade lite sen så tittade vi på "A Walk to remember" as bra film, lite sorglig, men bra!  


Snart blir det Solsidan, en innan dess så ska jag läsa lite, ska chilla nu de sista timmarna på lovet sen så imorgon blire RÅ plugg efter skolan!


  

Tycker att dem som inte har sett den ska ta och se den, för den är riktigt bra!

     

5/5 V:n 

  

Av Veronica Johnsson - 6 mars 2011 10:38

God morgon!


Har byss vaknat och ätit frukost och  snart ska jag klä på mig och fixa till mig lite sen så drar jag till Hanna, har inte träffat henne sen i somras, vilket känns som vääldigt länge sedan. Så det ska bli kul att träffa henne .


Igår så var ju Kias släktingar från Ingmarsö här, eller dem är fortfarande här så det vart god mat med oxfilé och klyftpotatis och glass med bär till efterrätt (skrev det i går också). Men jag gick och la mig vid tolv och då hade jag ont i huvudet, hade typ halsbränna (har det fortfarande) och mådde typ illa av den också, det var också väldigt varmt i mitt rum. Mitt rum är typ konstigt för när det är normal temeratur i resten av huset då är mitt rum jätte varmt och när det är varmt i resten av huset så är mitt rum SKIT kallt. Det är någonting otroligt konstigt med det tycker jag!


Har inte så mycket mer att skriva, skriver troligen igen när jag har kommit hem från Hanna.

     


Av Veronica Johnsson - 5 mars 2011 21:01

Sitter just nu och tittar på melodifestivalen, har nyss ätit efterrätt också, glass med bär. Det är ju mjölk i glass och det kom jag på när jag hade ätit upp glassen, haha! När man är van vid att kunna äta allt så är det ganska svårt att komma ihåg att man inte får äta saker med mjölk i vilket är i princip.... allt.. Haha, men vi har fått något piller som gör att man tål lite laktos så det är bra, eller det gör så att man inte blir lika känslig för det. De e najs! Vet verkligen inte hur jag ska kunna leva utan choklad till lördags filmen, igår så höll jag på att dö när det stod choklad på bordet, man blir uu ännu mer sugen när man vet att man inte får, haha! Jag låter säkert jätte desperat, men det är mycket jobbigare än man tror. Jag o Linnéa stod i typ en kvart och försökte komma på vad vi skulle äta till lunch som det inte är laktos i, det var rätt svårt kan jag säga!


Men vilka hejar ni på, jag tycker att Jenny Silver skulle ha gått vidare istället för Love Generation, tycket att Jennys låt var lite bättre faktiskt. Jag tycker att Love Generations röster är lite för svaga, dem kan inte sjunga tillräckligt stark eller vad man säger, men jaja....


Ska förresten inte fortsätta med den här 25 dagars grejen, glömmer bara bort den hela tiden, haha!


Men vi hörs senare!


P.s tänkte att det bara skulle bli ett kort inlägg, men icke sa nicke   D.s

   Bild tagen i USA 2008 .

  

Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards