Veronica

Alla inlägg den 2 mars 2011

Av Veronica Johnsson - 2 mars 2011 19:15

Kom nyss hem ifrån stan, bar ju och såg "Gullivers resor". Den var inte sådär super bra och inte så kul som jag trodde den skulle vara, den hade sina stunder men annars så var denväl helt ok. 

Har inte så mycket mer att säga, haha! 


Imorgon blir det ridning, vill ha Lussan  , hon är bääst!

annars blir det bara plugg imorgon.



----------------------------------------------------------------------------------------------------Dag 07 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.


Jag skulel inte tveka, jag skulle ta första bästa plan till USA och bila genom hela landet, inte exakt hela men alla coola städer. Skulle inte ens tveka på det. Jag älskar USA, och jag har som mål att jag ska till Los Angeles eller San Fransisco innan jag dör. Även till New York vill jag åka igen, jag älskar det landet!! Min absoluta dröm är att flytta dit, men jag vet, det är ganska dyrt, och det är bara förnamnet, men det vore så coolt, eller att bara gå på collage eller i highschool där skulle vara "A dream that came trought".


    

Två bilder från USA när jag var där 08 .

  

Av Veronica Johnsson - 2 mars 2011 13:06

Kass uppdatering, men hade ingen lust att blogga igår efter bion som jag var på med Linnéa. Vi såg på "Trassel" igen, jag vet, men hon ville se den och den är så bra så jag tänkte att jag kunde kolla på den igen .

Haha, vi tänkte äta på pizza hut, men jag kom på att jag får ju inte är någonting med mjölk i och det är ju ost över hela pizzan liksom, så det gick inte, åt på donken istället. 


Men om typ en timma ska jag dra på bio igen med min brorsa, vi ska se "Gullivers resor 3D". Den verkar vara bra, och Jack Black är ju med, så då måste ju den vara as bra, haha!  


Har ju inte lagt upp så mycket nya bilder, men jag är ingen såndär som fotar varje dag, dels för att jag inte har någion rolig kamera och dels för att jag inte vet vad jag ska fota, visst dagens outfit, men de senaste dagarna förutom igår så har min outfit beståt av mjukis byxor och någon tröja eller ett linne. Inte så värt att fota tycker jag, och igår så orkade jag inte. Men ska försöka lägga upp mer dagens outfit bilder.


  


  

Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards