Veronica

Alla inlägg under februari 2013

Av Veronica Johnsson - 7 februari 2013 19:34

Första dagen på praktiken har gått jätte bra, eftersom att jag har jobbat i butik förut så kom jag rätt fort in i arbetet så det var skönt! Dock mådde jag inte så bra, helt tung i huvudet och det kändes som att jag skulle somna hela tiden efter lunch så jag tror att imorgon blir det att vara hemma. Det känns inte så kul att vara hemma andra dagen på praktiken men känns det typ som att man svimmar när man springer runt i butiken så borde de förstå liksom och jag har ju försökt varje dag. 


Lär bli att vara hemma hela helgen också, synd för Linnéa fyller ju 18 imorgon :( Men det är nog bäst att jag blir frisk. Dock måste jag typ gå på en utlandstudie mässa på lördagför jag har redan missat en mässa och snart så är det för sent liksom så får dra mig dit iallafall. 


Nu ska jag sluta sprida negativitet haha, skit deppigt inlägg ^^


Av Veronica Johnsson - 6 februari 2013 17:15

     

Linne (älskar dödskalle detaljerna) från  Cubus,Cardigan från H&M och Jeans från Gina.




Av Veronica Johnsson - 6 februari 2013 16:54

Hej! Fräscht väder idag va? Det känns påriktigt som om någon har satt ett svartvitt/gråvitt filter över hela Stockholm idag för det känns som att alla färger har runnit bort eller något. Som tur är så har jag några roliga klasskompisar som roar upp stämningen lite! Gissa vad jag valde för skor idag då? Converse, haha asså det dummaste valet jag har gjort typ. När jag kom hem kändes jag helt frusen, eller ruggig i hela kroppen så gjorde varm choklad att värma upp mig med! ^^


Idag var sista skoldagen för den här veckan, imorgon ska jag nämligen börja praktiken på Gina Tricot, somsagt ska jag vara på Götgatan så om ni har vägarna förbi någongång kika in! ^^ Praktiserar varje torsdag och fredag 10-17 fram till sommarlovet förutom röda dagar, lov osv. Så jag hoppas att det blir bra! 


Lägger upp dagens outfit snart! 


Det var Thai idag med Denise V och Petra! ^^

   

Just nu!  

Av Veronica Johnsson - 5 februari 2013 20:01

Dagens låt är Lifehouse - "You And Me". Väldigt fin låt som jag precis har återupptäckt! 

Av Veronica Johnsson - 5 februari 2013 17:56

 


Längtar till varma sommar dagar och kvällar när man kan sitta ute i solen med sina kompisar och bara snacka eller dra ut med båten och lägga sig på en klippa och bara vara fri från allt och läsa en bra bok. I midsommar så är det pappas midsommar igen med hela släkten och kanske så kommer Camilla hit från Aussie tillsammans med sin kille James, jag saknar henne jätte mycket så hoppas verkligen hon gör det!


Men förutom det så fyller jag ju 18 om mindre än 2 månader och jag är sjukt taggad på att få testa på att gå ut på krogen och bara umgås med sina kompisar, det kommer också bli en del jobb, hoppas jag men jag tror att detta kommer bli en bra sommar. Jag har inte så mycket planerat med jag gillar oftast det för jag tror att de bästa stunderna är hel oplanerade! 


Den här sommaren kommer dessutom börja på , vad jag tror är ett av de bästa sätt det går... Berättar mer senare! Kan ni gissa hur? ;)

Av Veronica Johnsson - 5 februari 2013 17:48

           

Av Veronica Johnsson - 5 februari 2013 16:22

Gick hem tidigare från skolan idag, typ 2. Mår fortfarande inte bra alls så nu ska jag försöka vila lite!

Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards