Veronica

Alla inlägg under februari 2013

Av Veronica Johnsson - 23 februari 2013 14:33

Army Of Two -Olly Murs

Av Veronica Johnsson - 23 februari 2013 12:21

Tumblr_m9mik9hrh91r8588co1_500_large

Såg på filmen "Magic Mike" igår, haha. Bra film, kanske ingen direkt handling men det är en massa snygga killar med i filmen så ja, haha bra film att kolla på när man är lite sjuk! ^^ Men jag tycker att iallafall de flesta tjejer bör se den!   

Av Veronica Johnsson - 23 februari 2013 10:58

Nämen tjena kexet står du här och smular? Haha, fråga inte... Åååhhh vad skönt det är med helg och att också veta att när helgen är slut så har jag en hel veckas ledighet! Så underbart!! ^^ 


Jag började dagen med en lång och könt dusch, rakade benen och smorde in mig i bodylotion sedan så nu känner jag mig rätt fräsch, måste bara duscha håret också. Vadå duschar du inte det på samma gång? Nej, för duschen i ute rummet som ligger precis utan för mitt rum gör så att min hår blir jätte torrt när jag duschar där jätte skumt så jag duschar håret vid badkaret istället. Vet inte varför det blir så torrt för ingen annan dusch jag använt gör så... KNAS! 


Hur ser min sportlovs vecka ut då? Jag vet än sålänge att på tisdag ska jag på utlandstudie rådgivning i stan klockan 15.00 och på onsdag ska jag på teater med mormor och min kusin Marcus, vi ska se "Peter Pan och Wendy". Men annars hoppas jag på lite jobb och om inte det så får jag väl hitta på något annat! vi får väla se ;) 


Det är förresten fint väder idag så man kanske ska ge sig ut på en liten promenad! 


Bild från Midsommar på Ramsö förra året!   

Av Veronica Johnsson - 22 februari 2013 15:44

Det känns som att min blogg är super tråkig just nu, skriver bara om att jag är sjuk hela tiden. Menmen... Jag har varit hemma idag eftersom att jag har kännt mig febrig. Det är så irriterande, för på måndagarna känner jag mig hyffsat frisk sedan blir det värre och värre ju längre veckan går, sedan är det helg då blir jag lite bättre och på måndagen mår jag hyffsat bra igen och ja, ni kanske förstår? Jag är så trött på att vara sjuk, jag kan inte träna, jag får ställa in planer ibland för att jag känner mig för dålig och jag orkar inte koncentrera mig i skolan och det hjälper knappt att jag är hemma och ligger i sängen men när jag väl är uppe blir jag sämre!? Förstår ni? Jag blir galen, det konstigaste är att pappa har exakt samma sak och han gick till läkaren, det läkaren sa var "det är bara att vänta ut det". Det var för 5 veckor sedan och jag varit dålig sedan innan julafton!!?? Samma sak hände förra året, då va jag sjuk tills jag svimmade precis innan sommarlovet från typ efter nyår. Då låg jag hemma i 2 veckor och då vart jag äntligen frisk, för att sedan bli sjuk igen i slutet av sommaren??!! asså vad fan? Jag äter mat, jag äter vitaminer, jag äter frukt och grönsaker. Läkarna hittar ingenting heller, det är det som gör mig mest frustrerad...


Sorry, blir bara lite trött på det hela, jag försöker ju göra det bästa av situationen men man får väl ha sina dropdowns ibland?  


Jag hoppas att ni har en bra fredag!


 

Av Veronica Johnsson - 21 februari 2013 19:34

Jag har läst Andreas Wijks blogg ett tag nu, just nu har han ett problem med hjärtat, jag vet inte exakt vad som hänt. Men den synen han har på situtationen är förvånandsvärd. Jag vet inte om det är för att hålla en god ton i bloggen eller inte, men han skriver inte inläggen som om det har förstört hans liv utan något som han tyvärr har varit med om men får göra det bästa av situtaionen. Han känns otroligt stark och är en väldigt stor inspiration för mig. Jag var bara tvungen att skriva detta för jag blir så himla glad för hans skull, som är så lugn i situationen! En rikig kämpe kan man säga!


Kämpa på!

Av Veronica Johnsson - 21 februari 2013 19:12

Godkväll! Har precis ätit tacos och nu tittar jag på two and a half men, najs! Imorgon är det freeedag och sedan är det sportlov! Fyfan vad skönt, jag har bara gått och längtat hela dagen haha! Men praktiken på Gina idag gick bra och sådär. Men är super trött i benen! 


 

Har ingen ny tagen bild!

Av Veronica Johnsson - 20 februari 2013 19:33

 


T-shirt och Jeans från Gina, sjal från Australien. Hade mina röda converse till!



Sämst outfitbilder, men orkar verkligen inte ta bättre! Jag skulle ju ah åkt till Linnéa idag men jag kände att när jag kom hem så var jag helt slut, och att jag inte orkade lyfta på arslet dessutom började jag känna mig mer förkyld igen nu under dagen och på företagsekonomi lektionen(sista) somnade jag nästan, jag orkade liksom inte hålla mig vaken. Men det har varit massa prov och inlämningar idag så jag antar att det är anledningen! Är säkert piggare imorgon:  

Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards