Veronica

Alla inlägg under juli 2011

Av Veronica Johnsson - 11 juli 2011 11:33

Sitter just u och lyssnar på musik på högsta musik, jag är fett pigg men har absolutly nothing to do eftersom att alla mina kompisar överger mig hela tiden! ;) 

Nej men kollade nyss på gårdagens avsnitt av "Pretty Little Liars" som jag spelade in efetrsom att jag var hos Linnéa. Serien är rätt bra, inte super bra men man blir lite fast i den! 


Annars så ska jag gå en långpromenad i senare ikväll när det är skönare väder. Jag ska försöka gå i minst en timme, det är inga problem med orken, det är bara det att det inte finns några bra elljusspår här eller någon annan bra promenad sträcka här men ska kolla på google maps och försöka hitta en bra runda. Skulle kunna tänka mig att gå till Sundby igen men eftersom att det tar så lång tid så är det tråkigt att gå själv! men jag får se hur det blir!


Hare bra!


 


Av Veronica Johnsson - 11 juli 2011 10:55

Det var en bra fråga. Men typ av kilalr jag faller för är killar med humor, annars funkar det inte eftersom att jag skrattar åt allt! :P men sen så gillar jag killar som är allmänt gulliga och schysta. Som bryr sig, inte bara om mig, utan hjälper alla och är schyst mot alla. Tillexempel att de hjälper till hemma och så, det är gulligt när killar bryr sig och inte bara spelar tuffa tycker jag! 


Sen så har inte jag varit kär så många gånger, bara "utseende kär" eller vad man säger. Så jag vet inte riktigt, men det är vad jag vet att jag faller för!  


Här har vi ett charmtroll! 

    


 Hare Bra! 

Av Veronica Johnsson - 10 juli 2011 23:30

Jag skulle vilja dela med mig av mina tankar som jag har klass 9 röd och om framtiden som jag skrev när vi skrev uppgiften "Mina Memoarer". Jag tycker att ni borde veta vad ni har gjort för mig utan att veta det!


En del utav "mina memoarer":


"Det känns både roligt och trist att sluta 9:an. Trist efetrsom att jag nu har gått i den här klassen i 3 år nu, vissa har gått i samma skola sedan förskolan och nu helt plötsligt så är det slut. Den klass man är van vid att gå med och som man känner sig trygg och välkommen i kommer inte att finnas längre, det kommer bara att vara ett minne, ett bra sådant! Det tråkigaste är att för eller senare kommer man att sluta umgås med de flesta eftersom att skolan kommer ivägen. Vilket är trist!

Jag har alltid haft otur med klasserna jag har gått i. De har varit stökiga och jobbiga och i varenda klass har jag varit utanför och tillochmed mobbad och det är en av de bra sakerna med den här klassen man kan fråga vem som helst av hjälp utan att få massa konstiga blickar. Vilket jag alltid har fått förut. Vi stöttar alla som behöver hjälp av olika anledningar. Alla får vara med och ingen behöver känna sig utstött. Känns som att jag har en roll i klassen och är inte längre den som ingen bryr sig om, som bara är där. Det jobbiga med att klassen är så samspelt är att det är så tråkigt när man måste säga hejdå. Det är svårt att gå vidare från en klass som har gjort så mycket för mig utan att ma ens har bett om det eller att de vet om det. Klassen har fått mig att utvecklas enormt. Mina klasskompisar har gjort så att jag har hittat mig själv och gått från väldigt blyg och osäker till den mer självsäkra och den som vågar vara sig själv och även den som tror mer på dig själv. Jag hoppas verkligen att jag lyckas hålla kontakten med de flesta och att vi träffas någon gång igen! Har fått några vänner jag vet att jag kommer att hålla kontakten med, men önskar att jag kunde hålla ihop med alla.


Men det är också roligt att sluta 9:an för nu har man gått ut grundskolan, nu får man äntligen komma ut och möta verkligheten i gymnasiet. Där man får studera det man tycker är kul och intressant. Längtar tills att börja gymnasiet äch även fast det är tråkigt att skiljas från alla sina vänner, så möter man nya människor och skaffar nya kompisar. Men lika mycket som jag vill ta det här steget ut i verkligheten lika lite vill jag läma något som är så fantastiskt som klass 9 röd. 


Men livet går vidare och det kommer komma nya resor med nya äventyr. Även fast jag är tyngd för stunden, så vet jag att jag alltid kommer att ha minnena från en underbar tid här på falkbergsskolan. Jag är glad över att ha fått vara en del av den här skolan och klass 9röd!


Klass 9röd är klassen man aldrig glömmer!"


Jag vill bara att alla gamla klasskompisar ska vet hur mycket ni har fått mig att utvecklats, och jag tror inte att jag är den ända som känner så!     

Av Veronica Johnsson - 10 juli 2011 16:26

Sitter fortfarande hemma hos Linnéa. Hennes mamma fyller år idag så nyss var deras släkt här och vi hade lite tårkalas. Det var super gott!  


Det är ganska coolt för Linnnéa sitter just nu och sjunger på Eric Saades "Hearts In The Air"!  


Men igår så satt vi bara och tittade på James Bond som gick på 4:an som var väldigt seg, den var alldeles för lång!

Ja, vi har inte gjort så mycket idag heller, vi kollade lite gamla skolfoton, gud vad alla har förändrats, vissa mer än den andra!


Men hare bra!


Av Veronica Johnsson - 9 juli 2011 21:23

Någonting som gör mig mer självsäker, så att jag vågar saker som inte alls är så farligt igentligen men som är helt nytt för mig! Jag har väldigt dålig självförtroende när det gäller det mesta vilket jag tror att alla mina kompisar vet. Så jag vill ha självförtroende mer än något annat just nu! Det är också av en speciell anledning, som jag inte riktigt kan skriva här! Jag kan ju säga att det handlar om en kille iallafall! ;)


Hare bra!


Av Veronica Johnsson - 9 juli 2011 18:27

Sitter mellan Linnéa och Alexandra i Linnéas soffa just nu!  

De är ganska knasiga och flum. Idag har vi solat en stund sen så gick vi in och svalkade oss med en Jordgubbs isglass, det passade perfekt då eftersom att det var och är så sjuk varmt! Vi är väldigt hungriga och snart ska vi äta grillade hamburgare! Super smaskens!  


Nu ska jag återgå till mina knasiga kompisar!


Hare bra!


   Det får bli en bild på Eric Saade nu, eftersom att han är coolast!     


Av Veronica Johnsson - 9 juli 2011 11:10

Jag har nyss fräschat upp mig med en dusch, fixa håret och borsta tänderna, nu tänkte jag göra lite lunch sen så kommer jag så småningom dra till Linnéa! Vi hade inte tänkt att göra något speciellt, typ chilla bara. Men vi får se vad som händer!


Här är dagens outfit: 

  Linne från H&M, Shorts från Camillas garderob :P.


Uppdaterar senare!


Hare bra!

Av Veronica Johnsson - 8 juli 2011 22:19

Mitt mål som jag har just nu är att klara av gymnasiet med bar betyg men samtidigt ha kul och må bra! Min dröm är att någon dag starta och driva mitt egna företag! Det har varit min dröm/ mitt mål i några år. Jag är inte helt säker på vad jag vill starta företag inom. Men trolig är inom djur området eftersom att jag älskar djur! 




    

Jag har även en till dröm som inte handlar om karriären eller något. Jag älskar USA jag tycker att det är ett as coolt land och jag fick upp ögonen ännu mer fö kandet när jag var där 2008. Jag har en dröm att någongång med mina kompisar hyra en bil och bila genom USA, inte hela landet. Men till de städer man vill se!

Jag har även en liten önskning om att flytta till USA, det vore så himla coolt! Tror inte att det kommer hända men drömma kan man alltid göra!


Vad har du för drömmar?


Hare bra!


Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards