Veronica

Alla inlägg under februari 2012

Av Veronica Johnsson - 18 februari 2012 16:12

  Jag ska inte klaga på mitt liv jag har idag, jag har det rätt lyckligt lottat som faktiskt har vänner, familj osv. Det finns de som har det värre osv.Men alla har sina jobbiga saker i livet oavsett hur små eller stora dem är egentligen så är det fortfarande jobbigt och det jag saknar är när man inte tänkte så mycket man bara flöt med strömmen och förstod inte vad som egentligen hände, allt var mycket lättare. Men samtidigt så är det väl dessa utmaningar livet går ut på lite! ;)

Av Veronica Johnsson - 18 februari 2012 15:19

Hello!!


Jag kom nyss hem efter att ha jobbat, handlat och slängt en massa soppor. Jag sov ju hos Alex i natt, hon skulle träna så vi fick lov att gå upp vid typ halv 8!!! Men det var ganska skönt för nu har jag ju fått en massa saker gjort, nu ska jag bara städa mitt rum också sen så är det chill resten av dagen. Jag ska laga maten ikväll, Kyckling med pommes och curry sås och sedan ska jag o kia göra en fruktsallad och senare i kväll blir det mello också. Fett skönt att bara vara hemma är så sjukt trött! 

Måste kolla lite vampire diaries också kom jag på! 


ha en bra lördag så hörs vi! :)

Av Veronica Johnsson - 18 februari 2012 15:17


Ta tjejen du älskar, innan det är försent. Visa respekt, inte ballhet. 
Försök inte bevisa att du kan, hon vet redan. Våga, du får ingen diss. Om allt blir fel, börja om.


 

Av Veronica Johnsson - 17 februari 2012 19:11

Heeeeejjj!!


 Fredag idag, fett awesome!!


I skolan så var det rätt chill, var klar med typ allt på entreprenörskapen och på svenskan kollade vi på en film, sooft!! :P

Efter skolan så åkte jag till huddinge och där mötte jag Alexandra och vi gick till huddinge hallen och simmade en stund. När vi var klara så gick vi hem till mig och hämtade lite grejjer och sedan åkte vi till henne. Nu har vi ätit fondue gryta och sitter och lyssnar på musik. Lite senare ska David och Sebbe komma hit också så får vi se vad vi hittar på!


I går på ridningen (Skrev aldrig igår då jag var för trött när jag kom hem + att jag fick damp för att mitt busskort försvann helt random!!) fick jag Lussan, och det gick helt ok. Dock var jag lite dålig på att vara bestämd men det vart bättre i slutet :)


Nu ska vi äta glass! :D



  

Herrå!!!

Av Veronica Johnsson - 15 februari 2012 21:22

God kväll!


har precis kommit hem från farmor. Vi var och fikade hos henne eftersom att hon fyller år idag. Som vanligt blev man övergödd med godsaker haha. När man åker därifrån väger man liksom 3kg mer än innan typ. xP


Nä, nu ska jag sova är så sjukt trött!! Imorgon är det btw torsdag vilket innebär stallet!! :D Hoppas jag får Belle eller Lussan! :)


God natt!!

Av Veronica Johnsson - 15 februari 2012 17:38

hejsan!


Kom hem från skolan för ett tag sedan och nu har jag suttit framflr datorn och lyssnat på musik och kolalt runt lite på internet. Har även snackat lite med min pappa om mitt val av inriktining som vi ska göra i 2:an. Vi får välja mellan "Marknadsföring", "Butik och försäljning" och "Bussniess school" och jag tror att jag kommer ta Bussniess school eftersom att det innehåller alla områden jag vill plugga. Dock är det jäkligt mycket plugg och rätt mycket matte vilket jag har varit lite orolig över. Jag klarar igentligen av mycket plugg fysiskt men inte mentalt, men jag känner att jag måste försöka om jag vill uppnå mitt mål här i livet! aja, får se hur jag gör!


Jag hämtade mitt omdöme från min APL plats idag också och jag är riktigt nöjd med feedbacken! Hihi! :DD


Nu måste jag plugga lite branschkunskap, ha det bra!

Av Veronica Johnsson - 14 februari 2012 18:45

1. Jag är lite rädd för höga höjder och är fart rädd. Har därför aldrig åkt bergochdalbana, frittfall eller liknande saker. 
2. Jag är en person som har rätt svårt för förändringar och försöker alltid hålla mig till det jag vet är tryggt, testar väldigt sällan på nya saker.
3. Jag är en väldigt blyg person och har svårt att ta kontakt med nya personer eftersom att jag är rädd att göra bort mig.
4. Jag biter på naglarna när jag har tråkigt eller är stressad (INTE bra!!)
5. Jag har aldrig haft ett förhållande med någon.
6. Jag blir väldigt flummig av Julmust och ibland också av Cola. Alexandras brorsa säger alltid "Är det inte du som blir sådär rolig av julmust" haha! :P
7. Jag är otroligt såld på bandet One Direction och jag sitter just nu och lyssnar på en spellista med endast deras låtar!
8. Jag börjar få slut på ideer om vad jag ska skriva för bekännelser och är däför glad att detta var den sista! 
Gammal bild tagen av Alexandra! ^^  

Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards