Veronica

Alla inlägg under augusti 2011

Av Veronica Johnsson - 5 augusti 2011 20:58

Halloj!


Nu är vi hemma från Adelsö! Och imorgon åker vi till Muskö, roligt värre... eller också inte... Aja, vi ska vara där till på måndag så det är bara att hålla ut! Men jag kommer inte ha så mycket täckning där så det blir nog ingen bloggning där.. Och andledningen till att jag inte har bloggat så mycket från Adelsö är att täckningen har varit lite hipp som happ.

Jag är typ i depp mode nu efetrsom att jag måste åka till muskö plus att jag fortfarande har ont i handen. Fattar inte vad jag har gjort...

Aja får göra det bästa av situationen! Tur att det finns nåt som heter musik och någon som heter Eric Saade! Det gör livet mycket bättre!  


   Apropå Saade så får han stå för utfyllnads bilden!   


Hare bra!  

Av Veronica Johnsson - 4 augusti 2011 13:41

Ligger på stranden på Adelsö och lyssnar på musik och läser min bok "shoolen". Boken är awesome! Jag har inte badat än pga att jag har lindat vänsterhanden. Jag vet inte riktigt vad som hänt men så fort jag drar i hopp handen så hugger det till över hela handen och det gör mer ont idag än igår. Men jag får hoppas att det går över nu när jag har lindat den.. Men jag kände mig helt handikappad! Haha! Aja, hare bra! :-)

Av Veronica Johnsson - 3 augusti 2011 12:21

Sitter just nu i bilen och trängs med mina brorsor, vi är på g till adelsö.Ja, jag har inte så mycket mer att säga. Så jag skriver mer senare!Hare bra!

Av Veronica Johnsson - 2 augusti 2011 22:05



Här kommer några bilder från sjön:


                                                 

Snacka om mycket tampar när det låg 3 båtar brevid varan, som ett spindelnät. Hahah!

   Såhär så jag ut när vi åt på krogen.

     Klänningen är från thailand! :)


Kias båt.


 

Hittade även en video från Allsång på skansen från förra veckan! (den enda videon som vart bra)  


 


hare bra!

Av Veronica Johnsson - 2 augusti 2011 20:25

Och har precis packat om väskan för imorgon eftermiddag drar vi till Adelsö ^^, Här är vi inte hemma länge.. Det blir roligare att vara på adelsö också eftersom det är mer min avdelning, sjön och sånt är inte riktigt min grej (Haha, det känns forfarande dom att det gungar som på havet :P) Kanske en dag men inte flera. :) Men nu ska Joakim o hans tjej följa med plus att Timmie och Jack (tror jag) också är där ute så då blir det lite roligare!   Jag håller på att ladda upp bilder ifrån sjön som kommer senare! Men först tänkte jag ta en promenad, vilket jag inte har gjort sen vi åkte till Ingmarsö, så det behövs!


Hahah, juste fick köra kias pappas el bil hem från krogen på ingmarsö igår. Det gick AWESOME! Förutom den gången jag skulle ta en kurva och glömde släppa tillbaka ratten så vi höll på att åka ner i diket. xP Haha, ja vad säger man? Övning ger färdighet..  




   Saade och J-Son får stå för utfyllnads bilden!  hahah!


Hare bra!  



Av Veronica Johnsson - 1 augusti 2011 18:20

Godkväll!Nu har vi tagit en paus från havet och alla klippor och jag ligger just nu i gäst stugan hos kias föräldrar på ingmarsö och läser lite. Snart ska jag hoppa in i duschen för 19.30 har vi bokat bord på krogen så vi ska dra dit ner o käka. Det ska bli gött!Min mobil dog idag på havet så därför bloggar jag inte förns nu, och jag överlevde natten på båten, fast jag sov i typ världens smalaste säng, as läskigt kändes som att jag skulle trilla ner eller nåt! Haha!Nej nu måste jag duscha! Hare bra! :-D

Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards