Veronica

Alla inlägg under februari 2011

Av Veronica Johnsson - 6 februari 2011 19:46

Skrev nyss ett inlägg men som vanligt så ska min dator cp:a så det försvann... Kul dator, kul dator!


Nej men, ville typ bara säga att jag inte gjort så mycket idag, därför har jag inte bloggat tidigare. 

Jack och Timmie var här och jag var typ ute och gick i 45 min, det var typ dagens höjdpunkter.


Men nu ska jag snart kolla på Solsidan. 

Jag är på Tv idag förresten, jag är publik i TV programmet "Minuten" som går idag 20.00 på svt 1, tyvärr krockar det med Solsidan, men jag spelar in "Minuten".

Jag sitter där alla deltagare kommer in, till höger 2 eller 3 de raden nere från, orange/ mörkorange tröja, med typ starnd motiv eller ngt, för er som vill veta   

Bilder från igår!

          Coolingen Jack!                 Pappa o Kia   


Men vi hörs! 


// Veronica


Av Veronica Johnsson - 5 februari 2011 23:22

Ja, nu är jag hemma från teatern, den var grymt kul! 

Haha, min barndoms idol spelade i pjäsen och stod precis framför mig när dem sprang ut i raderna. Det är så klart Christian Fant, han som spelade Måns i Pelle Svanslös  . Jag älskade honom när jag var liten!!

Det var sjukt kul!


Men nu har jag ätit lite Toscakaka, vi har MASSOR med kakor kvar efter festen, det är typ 5 kakor kavr, som bara är typ halv ätna. så ja... 


Nej men nu ska jag kolla på melodifestivalen som jag missade! Ni får inte säga vem som vann!!


Hörs!

Hon var pjäsens höjdpunkt, typ   

    Min barndoms idol längst till vänster (och  ja, han har en BH på sig  ).

// Veronica

Av Veronica Johnsson - 5 februari 2011 13:11

Godförmiddag!


Just nu sitter jag och lyssnar på musik, men innan dess så har jag tränat, duschat, fixat mig och städat rummet. Vi ska ju fira pappa idag, för er som inte visste det, och jag ska också på teater med mormor, just idag. Så jag måste tyvärr gå mitt i festen. Men aja, det får bli så nu. Teatern heter "Trettondags afton" och jag ska gå och se den med min mormor, brorsan och mina kusiner. Det ska bli kul, jag älskar att gå på teater, jag tyckte att det verkade jätte tråkigt förut, men nu när jag redan har tittat på en teater så är det riktigt kul. Nästan roligare än bio faktiskt. Den 5 juni ska vi gå och se "Hair" också, den är tydligen ganska känd och den ska vara väldigt bra (enligt min mamma).

Har ni tittat på teater? Vad tyckte ni?


Juste jag har typ världens träningvärk, jag skulle plocka upp en påse från golvet och när jag böjde mig ner så gjorde det as ont, kom knappt ner, haha! Och pappa som är så dum slog på mitt lår där jag har mest träningsverk, det gjorde as ont (han slog mig på skoj, och inte hårt för er som undrar).




Här får ni dagens outfit också:

  

Topp - H&M

Linne - Gina Tricot

Leggings - Gina Tricot

Armband - Fick i julklapp

Halsband - Min mammas   


  

 Haha, måste ju bjuda lite på sig själv när man har en blogg, eller......? (hade även lite tråkigt)


// Veronica


Av Veronica Johnsson - 4 februari 2011 21:51

Hejsan!


Jag vet att jag inte bloggade igår, men jag orkade verkligen inte när jag kom hem. Det enda jag gjorde när jag kom hem var att äta,  titta på tv och duscha. Sen så gick jag o la mig, för var så sjukt trött!


Men jag red iallfall Ivan igår, hade hoppning, jag ville faktisk ha Ivan, för han är ganska roliga bara man får igång honom. Han hade as bra bjudning på dom 2 sista hindrena. Kanske inte Mr Bean bjudning, men normal. Så jag är jätte nöjd med den ridlektionen. 


Idag så är det fredag, äntligen! Det har både vart en seg och en ganska skön dag, seg för att man längtar tills man sluta så att helgen kan börja. Och skön för att det är sköna lektioner på fredagar. Vi hade iof prov idag, men provet var lätt. Haha, idag på gympan så ramlade fönstret ner!! Haha, nej jag skojar inte, hela ramen och allt bara ramlade ner som om någon hade petat ut det ur väggen, eller a ni kanske fattar vad jag menar. Det läskigaste var att jag och Alex stod typ 6 meter i från det, hade vi stått närmre så kunde vi ha fått fönstret på oss! Fatta vad läskig, sket nästa på mig, haha nee, inte riktigt men nästan.

Idag efter skolan så åkte jag till Huddinge C och köpte present till Linnéa som fyller 16 år på tisdag  . Köpte också en väska, vilket var väldigt bra, har inga väskor som är tillräckligt stora. Köpte en sån som jag hade förut (får se sen).

Men åkte och spelade badminton sen. Spelade i 2 timmar!!! Skojar inte att jag är trött nu! Först så spelade jag med Jake och hans kompis, sen så kom pappas jobbar kompis och skulle vara med, och dem fortsatte till pappa spelat klart bandyn, så ja... det vart 2 timmar. Ofta jag orkade liksom xD


Gud vilka långa inlägg jag skriver, haha.

Aja nu ska jag typ sova, är DÖDS trött efter 2 timmars badminton!


  

Dagens Outfit (ursäkta mitt trötta ansikte, men det blir så när man har spelat badminton så pass länge)


  

Väskan


// Veronica

Av Veronica Johnsson - 2 februari 2011 19:56


Haha, jag tänkte lägga upp dagens outfit nu, men när jag tog på mig mjukisbyxorna och en chill tröja, att jag inte fotat något till dagens out fit, haha. Lite fail sådär. Men ni får helt enkelt klara er utan det idag!


Men ja, nu har jag ätit mat och duschat så nu är jag fräsch igen. Dä najs!

Just nu sitter jag o lyssnar på musik, ovanligt liksom!?


Imorgon är det ridning, hoppning, jag väljer typ 2:a. Vilket är bra, men jag vet absolut inte vem jag vill hoppa!! Kanske Nala, asså jag har typ inte hoppat alls många ponnysar på BRS. Ni som går på BRS kanske kan ge några förslag, jag har ingen aning om vem jag vill ha, vem är rolig att hoppa, inte för pigg häst bara (har lite fart rädsla).


  

// Veronica



Av Veronica Johnsson - 2 februari 2011 18:38

Ja, vad ska jag säga, han är grym!

Jag älskar alla låtar han gjort, och han sjunger så jäkla bra! Jag tycker att han har en väldigt speciell röst.


Jag sitter och typ lyssnar sönder hans låtar, men dem blir inte dåliga. Det är få låtar som jag kan lyssna på en längre tid, jag brukar tycka att låtarna är as bra första gångerna jag hör dem, sen blir dem uttjatade. Men alla hans låtar s'lyssnar jag på om och om igen, särskilt "Grenade", love that song!!


Jag älskar den här videon också, ta en titt, vettja!  

Av Veronica Johnsson - 2 februari 2011 17:52

Jao, idag är det onsdag, och det har varit en riktigt seg dag!

Först så hade vi inge Hemkunskap, läraren var sjuk. Och den lektionen är i typ 2 timmar, så vi hade typ TTF. Sen så skulle jag ha matte, men då kom inte läraren, så satt och gjorde ingenting (eller jo räknade lite matte) igen och sen så hade vi SO och sen spanska, så den här dagen har varit suuper seg. Gillar inte onsdagar, de är sega.


Sen när jag precis hade kommit hem så kommer Zak och säger att måste handla mat, skulle ha gjort det, men sen sa Zak att han skulle göra det, men han hade tydligen krockat med bilen, så nu är det bye bye bilen! Så då fick jag gå och handla och fram tills nu har jag suttit och gjort SO. Onsdagar är den drygaste dagen på hela veckan. Jaja, borde kanske inte klaga, jag behövde inte krocka med en bil. Fyfan vad läskigt det måste vara att krocka!   


Nej nu ska vi vara positiva här, är nästan klar med SO:n , det är bra!


Jag känner att jag bara skriver en massa onödigt här, det är ett under om någon ens kommer läsa ända hit ner. Men nu ska jag snart äta.


Dagens Outfit kommer upp inomkort! :P


 


// Veronica   

...

Av Veronica Johnsson - 1 februari 2011 18:30

Hejsan!


Har precis ätit middag och innan dess så satt jag med skolarbete. Så nu ska jag bara blogga lite snabbt, smälta maten och sen ska jag träna lite, och också hoppa in i duschen. 


Vi hörs senare!


Dagens Outfit


 Topp - H&M

Linne - Gina Tricot

Jeans - JC


// Veronica


Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards