Veronica

Alla inlägg under juni 2012

Av Veronica Johnsson - 4 juni 2012 12:00

 

-

Av Veronica Johnsson - 3 juni 2012 19:12

 

Av Veronica Johnsson - 3 juni 2012 17:58

Återupptäckte en gammal men otroligt bra låt förra veckan närmare bestämt "Pon De Replay" med Rihanna!  

 

Av Veronica Johnsson - 3 juni 2012 17:52

Idag har det varit ytteligare en sån där dag då man inte gör något men man orkar heller inte bry sig om det. Fast jag har faktiskt varit och städat på Moab idag, men annars har jag legat i soffan och tittat på film. Det är så otroligt skönt!


Och vad i helvete händer med vädret om jag får fråga? Nu har det regnat nästan konstant i 3 dagar ungefär. Vad hände med sommaren liksommmm?? Jag vill ha värme nunununu! Men antar att life is a bitch... 


Nej nu ska vi inte vara sådana! Tänk positivt, nästa tisdag, den 12, så är det ju sommar lov, så nu får man ju inte klaga!! ;)


För en vecka sedan var det sommar... ????? o.O  

Av Veronica Johnsson - 2 juni 2012 21:08

Hejsan! Jag har varit lite frånvarande idag. Jag och alexandra har verkligen inte gjort någonting, det har varit dåligt väder vi var trötta osv... Vi tittade bara på film och käka godis typ. vid 17 tiden åkte jag hem och nu har jag suttit och tittat på finalen av let´s dance som var igår, grattis Anton!


Jag har titta på ett Glee avsnitt och nu har jag precis sett klart filmen "Thor". Jag trodde inte att den skulle vara så bra och i börjaan var jag väldigt skeptisk, men den var riktigt bra måste jag säga. Jag var helt inne i den! Haha, jag har kommit på att jag typ älskar sånna filmer, som är overkliga eller vad man säger. Det är coolt!  


Nej nu ska jag titta på någon annan film, haha, latisdag.com 


Ha det bra! ^^

Av Veronica Johnsson - 1 juni 2012 22:58

Heeejsanaan!!


Nu har borsan tagit studenten dåra!! Haha, det var as kul att se lyckoruset som gick igenom alla studenter, och man börjar ju längta lite till sin egen student! Men det kunde ju varit bättre väder och Joakim var lite besviken på det men jaja. Efter utspringet så åkte de iväg på flaket och mamma åkte hem och fixade med mottagningen osv.Medans jag åkte med Anki, mormor och små kusinerna hem till mormor och värmde oss, sedan åkte vi hem till mamma. Dit kom lite släktingar från mammas sida, vi ska fira joakim på pappas sida nästa lördag eftersom att han åker till Koss idag, jäkla bastard!! Haha, nej men det var trevligt osv. och vi önskade en massa grattis till Joakim och sådant.


Sedan fick vi skjuts hem, eller joakim skulle hem och vända i huddinge och jag fick skjuts till Tullinge, till Alexandra alltså, så nu sitter vi här som vanligt och snackar om allt möjligt, särskilt om att det är F**ing sommarlov snart!! Dock ska jag jobba typ hela Juli, men iallfall!   


Det komme rlite bilder senare, dock kund ejag inte ta från utspringet eftersom att jag inte såg något och eftersom att det regnade som F*N, jaja men lite bilder fick jag iallafall!


Ha det bra nu!!

Bild lånad från Google!

Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12
13
14 15 16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards