Veronica

Alla inlägg under mars 2012

Av Veronica Johnsson - 26 mars 2012 20:46

Har precis tränat klart nu och har nyss duschat och borstat tänderna så snart så ska jag sova!! 


Efter skolan igår så åkte jag ju och köpte hörlurar på Mediamarkt. Det vart ett par urbanears "Bagis" modellen, vita. De är riktigt grymma, tillochmed snäppet bättre än mina förra som också var riktigt grymma. Hoppas att dessa håller längre! De kostade 267 om jag inte minns helt fel och de innan kostade runt 400:- så det är ju najs! 

När jag hade köpt hörlurarna så köpte jag en juice på ett ställe i gallerian som heter squeezeup eller något sådant, det var svin gott kan jag säga! Men sedan åkte jag hem och gjorde en powerpoint till mitt tal i muntliga nationella i svenska. 


Nu ska jag sova!

Sussa sött nu! 

 

Dessa köpte jag! 

Av Veronica Johnsson - 26 mars 2012 13:46

Sitter just nu på en säng i ett uppehållsrum i skolan och chillar lite med Diddi och Denise innan sista lektionen, branschkunskap. Har iofs mentorstid efter men det brukar vi bara ha i 5 minuter. Efter skolan så måste jag dra och köpa hörlurar eftersom att mina pajade idag på väg till skolan. Blev rätt lack då kan man säga. Hatar att åka tåg osv utan musik, det är så tråkigt. Fick lite abstinens eller vad det heter. Men så efter mentorsriden drar jag till mediamarkt eller teknikmagasinet. Sedan ska jag åka hem och plugga matte och på talet till nationella provet i svenska. 


På lunchen åt vi på Nybergs, åt ugnsbakad potatis med kycklingcurry röra, det var helt ok. 


Nej, nu börjar vi snart, ciao!

Bild tagen av Alexandra! ^^  

Av Veronica Johnsson - 25 mars 2012 19:40

Vilken as nice dag det har varit idag, om man syftar på vädret! Jag har verkligen gått runt med vår känslor hela dagen. Haha!


Igår var det ju också såhär nice väder, och jag var ju på stan med min mamma och Joakim. Vi åt först på BK, fett gott! Sedan så tog vi bussen till tekniska museet och gick runt och tittade lite där. Haha, det finns ju olika stationer där man får testa på lite olika grejjer, jag kan säga att jag och Joakim fick tid att leka av oss lite. Juste det var lite kul, det första jag får se när jag kommer in i den första stora hallen med olika saker så ser jag en stor, typ, skärm där de har gjort små rutor som cirkulerar lite där olika människor har citerat lite olika saker. DÅ ser jag under kategorin "Musik" så står det "Wonderful Music" - Harry Styles, 18 (han är med i One Direction för de som inte vet) Jag tyckte att det var lite random. hade verkligen inte väntat mig det. Haha! :P

Men när vi hade gått runt i några timmar så fikade vi där också, och vi satt ute och fikade för första gången i år, fett mysigt! 

Efter det så åkte vi hemåt.

När jag kom hem så chillade jag bara resten av kvällen. Det var min lördag det!  


Idag så har jag jobbat, gjort våfflor, löptränat, duschat och pluggat lite. Ska försöka plugga lite till!

 
Mjölk och gluten fria våfflor!

Harry Styles 

-

Av Veronica Johnsson - 25 mars 2012 19:34

 

Av Veronica Johnsson - 25 mars 2012 11:37

God morgon typ.


Sitter i soffan och har precis försökt plugga lite, gick int så bra... Jag har verkligen lust att bara ligga och dö hela dagen men jag måste ofc städa på firman, visst najs med pengar men det är inte det roligaste om man säger så.. Dessutom bhöver jag plugga. HAr typ 4 prov och 1 inlämning nästa vecka... AJA, nu ska jag väl fixa mig och sen dra till jobbet. Kanske fixar våfflor först! :P


Hare bra!

 

Får tagga till lite med One Direction ^^

Av Veronica Johnsson - 24 mars 2012 23:45

Jag skulle seriöst ge vad som helst för att få byta ut mitt hår med någon annans, SERIÖST!!  Det är torrt, frissigt, flygigt, tunt, glanslöst, blir fett efter bara en dag, det växer fan långsammare än en snigel tar sig fram, med hen halv kropp, död... Jag lovar, jag har testat ALLT! Ingenting fungerar! Förutom "Brazilian blowout, men ofc så håller inte min bonus mammas salong på med det längre.... Jag har fan kämpat med mitt hår sedan jag var............. jag vet inte ens när detta började. Jag försår att alla har sina problem mitt sitt hår och så vidare men serri, jag skulle ta ditt hår vilken dag som helst! 


Men grejjen är att det har faktiskt blivit bättre sedan förut, men still....

Låt oss jämföra!:

MITT hår: 

   Notera att detta är en av de bra dagarna,

så jämför vi med några andra: 

Alexandras tillexempel, (bild lånad från facebook) Hoppas det är ok med dig!

Jag hade dödat, DÖDAT, DÖDAT för ditt hår!!


You see the big f*cking difference?


Eller...:

Tumblr_m1cszjqw691qe6papo2_250_large

Ja jag vet, jämför inte med kändisar, de har råd med så mycket produkter o lalallala. Men jag hade fan gett allt jag hade för ett hår som bara lite liknande Miley Cyrus hår eller Alexandras hår, alltså jag är seriös!  Jag är så sjukt jävla trött på att mitt hår bara bajsar upp sig hela tiden. Allt jag gör verkar vara fucking fel.


Sorry men var tvungen att dampa ur lite, för är somsagt jävligt less på mitt hår, vill typ börja böla för att det är helt mongo!!!


nu ska jag sova, godnatt!

Av Veronica Johnsson - 24 mars 2012 21:43

Dagens Låt! :)

-

Av Veronica Johnsson - 24 mars 2012 21:41

Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards