Veronica

Alla inlägg under april 2013

Av Veronica Johnsson - 9 april 2013 18:39

Jag har blivit tokig i frukt! Jag har ätit hackade äpplen och banan, apelsin eller något annat samt lite soyghurt till frukost flera dagar i rad, och ibland till mellanmål. Jag vet inte vad det är men jag är helt besatt haha, man har verkligen sina perioder i livet! ^^

Av Veronica Johnsson - 9 april 2013 14:52

Hejsan! Hoppas att ni har en bra dag, själv mår jag super bra idag. Det har inte hänt något särskilt men jag bara mår bra helt enkelt! Vi slutad tidigare från skolan eftersom att en lärare är sjuk så just nu sitter jag på waynes coffe vid Hötorget och dricker varmchoklad. Klockan 4 ska jag på informations möte om griffith college som ligger i Australien som jag är intresserad av, det ska bli intressant! Jag känner att en dröm snart kan bli sann och jag är så taggad!

Av Veronica Johnsson - 8 april 2013 20:53

Nu har jag duschat och luktar citron om hela kroppen, fick ett kit från Body shop av Denise L som  luktar citron, det luktar skit gott!! 


Säger godnatt med dagens låt, Born to get older med Ulrik Munther. Så bra! 

Av Veronica Johnsson - 8 april 2013 19:29

Hej! Jag håller på att återställa en Iphone som jag har lånat av min kusin Andreas tills jag kan köpa en ny i maj. Så nu kommer jag äntligen ha en telefon igen! Det känns konstigt när man ska någonstans och inte den är med. Helt sjukt men jag har ju klarat mig iallafall. 


Trött som f*n är jag idag också, jag kom hem vid 3 från ett studiebesök hos ett logistik företag i Flemingsberg, då åt jag bara mellan mål sedan gick jag och la mig i min säng och sov tills 7 tiden typ. Så trött! Men jag har tyå haft tandvärk idag (wihoo) så det är väl därför, måste ring tandläkaren nu också, varför slarvar jag alltid med tanborstingen när jag vet att det slutar såhär??!!


 

Av Veronica Johnsson - 7 april 2013 16:16

Jag har lyssnat på den här låten många gånger, men jag har aldrig riktigt lyssnat på texten förns idag och herregud, jag fick seröst tårar i ögonen och rysningar. Så hemskt men så fin text! Lyssna på den här och lyssna på texten: 


Av Veronica Johnsson - 7 april 2013 15:26

     

Jag längtar tills sommaren och man kan använda alla sina sommar kläder, som den här kjolen som jag köpte här om dagen. Så här skulle jag bland annat matcha den!  

Av Veronica Johnsson - 7 april 2013 12:33

Hade riktigt kul igår, alla kom hit och var super glada och vi åt tacos  och hade super trevligt! Jag fick jätte fina presenter av alla också! Vid 22 tog jag, Denise, Denise, min brorsa Joakim och hans kompis Jonatan tåget in till stan där vi gick till Amnesia. Det var jätte kul att dansa och bara ha kul. Alla var så trevliga också, haha vissa killaar lite för trevliga... haha men det var bara kul. Det var ju första gången för mig och fler kommer det nog att bli! Vid 1 så rundade vi av och åkte hemåt, och när jag kom hem så fick jag sitta och varva ner lite innan jag kunde sova, haha.


Nu har jag städat undan allting och jag ska nog ta en promenad sedan, om jag orkar. Är sjukt seg idag haha.


Hoppas eran lördags kväll ocka var bra!


 

Petra, Fredrik, jag och Linnéa :)

Av Veronica Johnsson - 6 april 2013 13:54

 


Hejsan! Ikväll blir det som sagt middag och utgång och jag och pappa var ute redan vid 10 för att handla mat och grejer. Nu har jag fixat håret och ska bära upp bord och stolar från källaren och göra fint. Måste sminka mig och byat kläder snart också. Haha jag är redan helt slut, hur ska jag klara detta? ^^

Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards