Veronica

Alla inlägg under augusti 2012

Av Veronica Johnsson - 26 augusti 2012 10:39

Hejsan!


Vi håller ju på med UF nu, och vi spånar affärsideer för fullt i skolan! Min grupp har nu kommit fram till en affäride, och det vore jätte snällt om ni ville gå in på denhär länken och svara på några korta frågor, så kanske ni hittar vår produkt inom kort! :)


Tack så jätte mycket på förhand!


Här hittar ni formuläret:

https://docs.google.com/a/sthlm.ntig.se/spreadsheet/viewform?formkey=dE50clM5dEZVc1BTcTRxWE9CWkM3ZkE6MQ#gid=0

Av Veronica Johnsson - 26 augusti 2012 10:28

Godmorgon! Sitteri skrivande stund och äter frukost, som består av soyghurt, med flingor och russin! Det har blivit min standard frukost, haha!


Jag har varit jätte dålig vad gäller bloggandet, men det ska det bli ändring på! Jag är ju så trött efter varje skoldag och därför har det vart lite dålig uppdatering. Men jag ska försöka bättre! 


Igår så jobbade jag, 11-14, bara 3 timmar så det var inte så farligt. Jag var dock jätte trött så det var lite irriterande. Men väl hemma igen så tränade opch duschade. Seda var det middag och jag o Kia satt framför tv:n och tittade på "svenska hollywood fruar", vi har aldrig sett det förut så vi ville veta hur det var. Haha, det var som ett underhållnings program, bara det att allt som händer händer på RIKTIG, jag satt och skämdes som fan för deras, och deras barns skull!! Alla ser ut som föråldrade tonåringar, och beter sig så också. Var och en har världens största jäkla ego, och de säger så sjuka saker hela tiden att man tror att det går på droger eller något. Det är som att något i deras hjärna har förstörts och att dem är helt hjärn döda, hahaha sorry, men jag är bara jävligt ärlig! x))


Men jag tittade på film och åt lite godis senare på kvällen! MYSIGT!!


Idag kanske jag så gå på långpromenad med mamma. Sedan måste ju jobba också, segt. Aja, ha det bra!!


  

Jag tar typ aldrig bilder längre, men här är en bild från i februari, när jag och mormor gick runt hela stan typ!



F

Av Veronica Johnsson - 24 augusti 2012 06:48

Jag glömde bort bloggen lite igår.

Men i skolan så fortsatte vi med UF uppstarten, det är hur jobbigt som helst, men kul också!

Efter skolan åkte jag hem till Alexandra, vi chillade, kollade typ på film. Sedan åkte vi och tittade på henne lillasyster, Som också heter Veronica, gympa uppvisning, alla var jätte duktiga och jag tycker att sådant är så coolt, eftersom att sannolikheten att jag någonsin kommer att kunna göra sådant är lika med 0.

När uppvisningen var slut åkte vi hem och åt middag. Jag åkte hem runt halv 10. Och dog när jag kom hem!

Idag är det fredag, det är skönt. Jag ska jobba efter skolan, så jag skriver väl när jag är hemma! ^^

Hehe gjorde ett personlighets test, eller vad det heter igår!

Av Veronica Johnsson - 22 augusti 2012 19:37

Åh fyfan vad trött jag är! Jag har gått i skolan i 3 dagar och jag känner mig redan hur stressad som helst typ. Haha, bi håller ju på med UF, vi ska liksom starta riktiga företag och då kan man inte ligga på lat sidan. Man måste komma på en affärside, komma på målgrupp, komma på hur man ska få kunder att köpa. Det är en riktig jäkla process och man måste välja rätt grupp medlemmar, så att man få en från varje inriktning och så att man har samma mål och visioner. Det är inte helt enkelt alltså! Men det ska gå, jag ska fixa detta! 


Nu kommer jag snart att stupa i säng, har försökt hålla mig vaken annars vaknar man liksom i natt helt utvilad, inge bra! 


Godnatt!   

Av Veronica Johnsson - 22 augusti 2012 07:08

Godmorgon! Håller på att vakna till framför vakna med the voice! Seriöst det bästa man kan vanka till, så jäkla stört haha!

Idag ska vi fortsätta att förbereda inför UF och jag tror att vi ska göra grupperna idag, är jätte taggad! Vill bara köra igång nu!!!!

Ha en bra dag!

Jag innan sommaren, bilden är tagen utav Alexandra! ^^

Av Veronica Johnsson - 21 augusti 2012 16:12

Tumblr_m8v3cqvnm91qmdjeto1_500_large

UF

Av Veronica Johnsson - 21 augusti 2012 16:04

Jag sitter och lyssnar på musik och fixar lite med en presentation imorgon, haha 3:de dagen i skolan och vi ska ha en presentation, mend den är inte så super stor. Vi håller på att förbereda oss inför UF, vilket ska bli sjukt kul!!! Jag vill bara sätta igång för att det är så spännande! 


Imorgon fyller min brorsa Joakim 19 år, men han åker till Portugal då så vi ska fira honom lite idag med att äta ute! Så det är det som händer ikväll antar jag! Har inte ätit på resturang med familjen på länge! 


Ha en trevlig kväll!


Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards