Veronica

Alla inlägg under april 2011

Av Veronica Johnsson - 16 april 2011 09:36

Om ca 2 timmar kommer min morbror och hämtar upp mig och sedan drar vi till dramaten med mormor, brorsan o kusinerna och ser Rome och Julia! Det ska bli as kul!  Har aldrig sett eller läst "Romeo och Julia" så det ska bli kul att få sen den, teatern är över 3 timmar och den börjar 13.00 och den är över 3 timmar så är väl hemma runt 5-6 tiden någon gång.


Vi hörs senare!


 

Hittade ingen bra bild på pjäsen så det får bli en på mig och min Romeo! <3

(Fotad av Felicia Andreasson)


 


Av Veronica Johnsson - 15 april 2011 21:17

Har nyss dealat med Camilla att hon ska hjälpa mig med att leta balklänning om jag följer med henne när hon lämnar sitt CV i olika butiker på stan . Det ska bli skönt att få hjälp, jag vet liksom inte vart jag ska leta eller vad som funkar och blabla.. men nu får jag hjälp, de e najs!


Men nu ska jag tittade på VP och sedan får vi se!


Hörs imorgon, kommer nog inte blogga någe mer idag!


   

Av Veronica Johnsson - 15 april 2011 18:04

 

 

Hade jeans på mig i skolan, men det vart för varmt när jag kom hem så drog på mig shorsten!


T-shirt - H&M

Linne - Gina Tricot 

Shorts - H&M


Här kommer även sakerna jag köpte idag:

H&MH&M

Kappahl

 

   

Av Veronica Johnsson - 15 april 2011 15:03

Håller på att städa rummet just nu, kom hem från Huddinge C för ca en timme sedan, köpte 3 par trö'jor. Men tog en paus från städningen  nu så att jag kan blogga lite! Haha! Skulle hänga upp en filt på räcket på altanen, men råkade slänga lite för långt plus att det blåste till lite JUST då, så den åker ner bakom altanen, men jag, mäster fiskaren, fiskde upp den med en kratta!   Har ni märkt att det är VÄRSTA sommar dagen idag, jag får as mycket sommar känslor av vädret, sååå härligt! Sitte just nu i shorts (mina nya som jag köpte förra fredagen )  vilket är jätte skönt! 


Nej, nu ska jag städa klart sedan ska jag njuta av det underbara vädret!


Ni får lite bilder senare!


   Bild tagen förra sommaren!


 

Av Veronica Johnsson - 14 april 2011 21:14

Jag ångrar mig inte för 5 öre att jag gick på dansen idag, hade velat rida också, men fyf*n vad kul det var! Vill bara dansa mer, det var så SJUKT kul, asså jag hade ALDRIG tror att det kunde vara så kul att dansa bugg och foxtrott(?) Men det var aaaas kul. Vet inte hur många ggr jag har skrivit att det var skit kul, men jag när jag rör på mig och aktiverar mig så här så blir jag as pumpad och hur pigg som helst, kunde ha dansat i typ 2 timmar till, i slutet fick jag nästan tvinga Alexandra att dansa med mig, haha! Nej men detvar jätte kul, Falkberg vann (Såklart) kvällens bugg par,eller vad det heter.  

Vill göra om det här imorgon! 


Haha!


Juste en till viktig sak att berätta är att Eric Saade har gjort en video till "Popular", Jag tycker att den var lite coolt gjord, ibland fattade jag inte riktigt grejen, men i helhet så var den faktiskt bra. Till er som inte gillar låten, titta iallafall, videon är cool!



 Vad tyckte ni? svara gärna UTAN fördomar!


 

Av Veronica Johnsson - 13 april 2011 17:16

Dagens Style By Veronica:


  T- shirt - Gina Tricot

Linne - H&M

Jeans/ Byxor - Weekday


Kolla, jag lyckades med att komma ihåg att ta en bild på dagens outfit!!  


    

Av Veronica Johnsson - 12 april 2011 18:49

Kom nyss ut från duschen, fräschade upp mig lite efter ett träningspass + gympa + dans idag. Ja, vi hade dans idag i skolan för att förbereda oss inför balen, det var någon instruktör där som visade oss danserna fokstrott(?), bugg och vals. Vi var både 9 röd och 9 blå. Det var mycket roligare än vad jag hade tänkt mig, vill nästan följa med på danskvällen på torsdag eftersom att det var så kul, men jag vill heller inte missa ridningen, så det är lite svårt att bestämma sig! Men det roligaste var att dansa bugg, det är mer fart i det liksom . Det svåraste var nog valsen, eller stegen var inte så svåra, det svåra var att hitta takten med den man dansade, och jag är alltid så jäkla stressad så jag kan inte dansa sega danser, jag dansar för fort xD 

Men resten av dagen har varit hyffsat bra, jag har varit lite trött idag så det har varit lite segt men helt ok annars!


Vet att jag är super dålig på att lägga ut dagens outfit, men från och med imorgon ska jag FÖRSÖKA att bli bättre på det, ska även li bättre på att ta lite bilder!



Här kommer lite bilder som jag har fotat med min Iphone:

   Cleo <3 Fibi <3 


 

Av Veronica Johnsson - 11 april 2011 19:51

Hejsan!


Har ni haft en nice dag idag?


Själv så har kag haft en seeg dag, den har gått fort men ändå inte... Men efter skolan hängde jag med Linnéa och Stefan ett tag, vi drog runt lite utomhus idetta underbara väder!  Sen så gick vi tillbaka till skolan, skulle på utvecklingssamtal, det gick bra! Har det lite jobbigt just nu, vilket jag tror att alla 9:or har just nu, men jag fortsätter att kämpa på! 

Har nyss varit ute och gått, det var as skönt nu när det är så jäkla skönt väder!


Nej nu ska jag läsa lite granna!


BTW... Har ni någon såndär artist som ni alltid lyssnar på när ni har det jobbigt och är ni lyssnar på den artistens/ bandets låtar så blir ni typ glada igen, jag har två sånna och det är:


Eric Saade

 

Och


Danny



Jag kan alltid lyssna på deras låtar och när jag är ledsen eller något är svårt så får deras låtar mig på bra humör igen. Jag vet inte varför jag blir så glad av att lyssna på dem, är det kanske deras musik stil, röst? Jag vet faktiskt inte, men av någon anledning så tröttnar jag aldrig på att lyssna på någon utav de här killarna. Det betyder inte att jag är värsta stalkern och är helt besatt, men när sätter jag på någon av deras låtar så blir jag genast taggad igen! Det är kul att ha sådana artister, som gör låtar som man mår bra av! Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara, men ni kanske förstår? 


Har DU någon sådan artist eller något annat, kanske en film/ bok vad som helst som gör just dig glad?


 



Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards