Veronica

Alla inlägg under maj 2012

---

Av Veronica Johnsson - 16 maj 2012 21:45

Hejsan! Ligger i sängen med laptopen och ska skriva på en uppgift som måste vara klar idag, det handlar om UF mässan som jag och min klass var på igår. Vi ska typ göra en utvärdering. 


Idag så hade vi nationella prov i engelska som säkert alla ettor hade, det gick väl hyffsat, fattade inte vad australienaren sa typ men jaja. 

Vi slutade efter lunch och eftersom att jag skulle jobba så åkte jag in dit direkt. Så jobbade i 6 timmar. 13-19 och det gick väl bra och så, lite trött i huvudet bara!


Imorgon så är det egentligen helg, men min grupp i ett filmprojekt måste åka till skansen och filma hela dagen, det är väl inte super jobbigt, men jag hade hellre legat och slappat och sovit! Efter skansen kanske jag drar till Linnéa eller Alex eller till båda!  


Bild på dagens outfit:

Dålig kvalité, i know! 


Skjorta från H&M och Jeans från Gina Tricot, körde även mina gråa converse till detta!   

Av Veronica Johnsson - 15 maj 2012 19:25

Jag var förkyld hela förra veckan, eller egentligen har jag varit förkyld i typ 19 veckor men förra veckan bröt det ut ordentligt, så därför har jag inte kunnat träna ordentligt, eller kunnat och kunnat men vill liksom bli av med förkylningen. Det jobbigaste är att när jag tror att den är borta så tränar jag eller gör någonting lite mer ansträngande så att jag blir dålig igen. Så nu ska jag ut och gå för att få någon sort motion i kroppen men på torsdag har jag bestämt mig för att komma igång med löpträningen igen! Jag jobbar ju imorgon så därför fungerar inte det. Men eftersom att ridningen är inställd då så får jag löpträna istället! 


Ha en bra kväll och godnatt, bloggar nog ite så mycket mer idag! 


Gillade denna bild som är lånad ifrån Google! 

Av Veronica Johnsson - 15 maj 2012 17:41

 

Jag har fastnat som fan på den här låten, så himla fin!   

Av Veronica Johnsson - 15 maj 2012 15:50

Hejsan! Jag kom precis hem ifrån UF mässan i Älvsjö, det är SM nu och de bästa UF-företagen från hela landet är där. Det var en del intressanta ideér och jag fick lite inspiration tills när jag ska starta ett UF företag med andra elever på skolan. Det ska bli spännande! 


Vädret har varit underbart idag och jag bestämde mig för att inviga sommaren med shorts, jag har alltid sagt att när man kan gå med short ute utan att frysa är det sommar! Humöret har varit på topp idag och jag har umgåtts med härliga kompisar!


Nu är det bara en dag kvar i skolan denna vecka och sedan så är det lång helg, skönt! 


Ska slänga mig i soffan nu, men först ska ni få bilder på dagens outfit!

 


Skinnjacka - H&M, Baseball tröja - Syrrans gamla, Linne- Zara, Shorts- Gina Tricot och Boots från Skopunkten!

Hoppas att ni har haft en lika härlig dag som jag!     

Av Veronica Johnsson - 14 maj 2012 20:24

Bilder på gårdagens shopping!:


 

Jeans Shorts från gina Tricot

Jeans/byxor blir aldrig snygga på bild om man inte har på sig dem så därför tog jag bilder ifrån Gina Tricot där jag köpte dessa orangea jeans och de svarta under. 

    

Bikini topp  och Trosor från Cubus, köpte ett par svarta trosor också men de har jag på mig.   

Köpte ett vanligt grått och ett vanligt vitt linne från Cubus också. 

     

Fyra snygga och sköna linnen inför i sommar! Härliga färger också, kommer ifrån Bik bok och Zara. Det vita med boots som motiv hade jag på mig idag med de orangea jeansen. Härlig kombo måste jag säga! Kändes vårigt! :P


Det var det, jag könner mig riktigt nöjd och redo inför sommaren!


God natt på er! :) 

Av Veronica Johnsson - 14 maj 2012 19:46

Då jag blev lite sugen på att blogga igen. Grejen var att innan blogg pausen så tyckte jag att jag skrev så tråkiga inlägg, jag menar det jag typ gör egentligen är att vara i skolan, kanske jobba på eftermiddagen och sedan är det helg och då gör jag ju sådant som alla andra gör liksom! Inte festar, men hänger med kompisar (alexandra och/eller linnea typ hahah). Men jag ska nu börja lägga upp dagens outfit, om jag glömmer att ta en bild så får jag klippa ihop ett litet collage eller något av kläder som liknar det jag har på mig av bilder på internet osv. Jag kommer även att lägga ut lite roliga bilder jag hittar lite då och då som jag vill dela med mig utav. Typ så..


Men jag kan ju börja med att igår så var jag i stan och shoppade med Kia och Emelie (bonus mamma och bonus storasyster) Vi gick runt halva stan kändes det som och checkade av en massa butiker, man ville ju typ köpa allt! Men till slut var vi belåtna och satte hos då ner för en fika och sedn begav vi oss hemåt. Det var hyffsat bra shopping väder, så det var super mysigt. 


När jag satt på tuben hem så ringde Diddi och frågade om jag stod bland folkmassan på götgatan och skrek efter One Direction, haha. Nej, jag må gilla bandet men stå och tränga sig med 100 miljoner andra små flickor i timmar för att se en glimt av dem och tro att det ska vara mina förevgit om de ser mig, det pallar jag inte riktigt med haha. Det vore coolt om man såg de på stan eller så eller på ågot sätt fick träffa de utan att få köa i typ hundra år! Eller om man ser en konsert med dem, men jag har bättre saker för mig än att vänta på dom, höhhö (säger hon lite små kaxigt). Dessutom så är 1D här för att spela in deras album och om fansen ställer till för mycket problem så kommer de typ inte komma tillbaka hit eftersom att de inte kan jobba, det är det som fansen inte greppar riktigt.. Hahah omg, nu ska jag sluta nörda mig sorry!! 


Jag tänkte fota grejjerna jag köpte igår osv. så kika in snart så får ni se, om ni är intresserade! 


Bara för att!   

554656_414519128581091_214595245240148_1286140_554103268_n_large

Av Veronica Johnsson - 1 maj 2012 19:28

Jag känner att jag har tappat blogg lusten ganska mycket, orkar aldrig lägga ner tid på den. Som att ta bilder osv. Lägger typ bara upp dagens låt osv. Jag hittar liksom inget intressant att blogga om. Och så kul ka det inte vara att läsa om vad jag gör på dagarna då jag inte gör så intressanta saker om man säger så.


Men jag tar iallafall en paus så får vi se om jag får upp blogg lusten igen! 


Ha det bra!

Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards