Veronica

Alla inlägg under november 2011

Av Veronica Johnsson - 16 november 2011 16:43

Har precis kollat klart på säsong 1 av "Gossip Girl" och nu vill jag bara kolla vidare! ^^

Läste föresten ut boken "Evermore" igår och jag kan verkligen rekommendera den! När jag hade läst ut tänkte jag "Va? är den redan slut?!!" Så nu längtar jag tills jag kan köpa nästa bok i serien "de odödliga"!


Snart ska jag börja laga mat, ska göra köttfärsås och pasta! 


Dagen har varit bra, dock börjar jag känna mig rätt förkyld igen... Har typ halsbränna och känner mig lite knas! Det jobbigaste är att jag har gått runt med förkylningen i typ 3 veckor nu utan att den har släppt. Det har blivit bättre men inte försvunnit helt. Men jag får käka mycket c-vitamin helt enkelt!

 

Hare bra!

Av Veronica Johnsson - 15 november 2011 13:17

Hejhej! 


Sitter i skolan just nu, ät klar med det vi ska göra, vilket är en utvärdering på ett projekt vi har haft, så nu får jagh ha rast hela lektionen.. Efteråt har vi engelska. 


Efter skolan ska jag dra hem och sova elelr något! Jag har inget som ska in den här veckan och inga läxor eller något sådant! Fett skönt!  


Hörs senare! ^^

Av Veronica Johnsson - 14 november 2011 20:00

Hejhej! Jag skrev ju aldrig igår, igentligen har jag ingen bra förklaring.. Men hade inget roligt att skriva om så ni missade nog inget!


Idag har det ju varit skola som vanligt, efter skolan åkte jag och mötte upp Alexandra eftersom att jag hade glömt min plånbok hos henne. Åkte sedan hem och pluggade och kollade på "Gossip Girl". Har blivit helt fäst vid den serien alltså!  


Nu har jag precis duschat och ska snart gå o lägga mig och läsa min bok som jag har glömt att berätta att jag köpte i Växjöl. Den heter "Evermore" och är den första  boken i en serie på 6 böcker som just nu håller på att skriva om till svenska. Har bara hunnit läsa halva än men den är riktigt bra tycker jag! Perfekt bok för mig! Berättar mer när jag har läst klart den! ^^


Hare bra!

   

Av Veronica Johnsson - 12 november 2011 17:35

Hehej! Hur är er fredag? Själv har jag precis vaknat efter att ha sovit efter en dag i Skärholmen. Vi var så trötta när vi kom hem att vi gick och la oss och tänkte att vi sover bara någon timme... jo tjena! Gick och la oss typ halv 4 och vaknade nu! lyckat! xP


Nu ska jag vara social med Alexandra också!


Ha en bra fredag!  

Utfyllnads bild från Växjö! ^^

Av Veronica Johnsson - 11 november 2011 23:06

Tänkte säga godnatt och gå och däcka! är så SJUKT trött!


Tänkte också passa på och säga att imorgon ska jag åka till Skärholmen med Alexandra, ska spåna lite julklappar, och sen ska vi ha tjeje kväll hos henne! Vet inte om jag skriver något imorgon.

Om inte, ha en bra lördag!  


Slänger in en bild på snygga Chace!  Har suttit och dreglat efter honom hela kvällen!   Haha, Stackars människa! xP    

Av Veronica Johnsson - 11 november 2011 16:01

Har precis kollat på några "Gossip Girl" avsnitt och nu tänkte jag ta en promenad och när jag kommer hem tänkte jag träna lite styrka!


Idag har skoldagen varit seg, även fast vi slutar 11.40, haha! Men vi gjorde absoult ingenting på hela dagen, skit tråkigt!


Men nu är det ju helg vilket är awesome!^^

Här får ni två låtar jag ÄLSKAR just nu!:

Super bra låtar!   

Av Veronica Johnsson - 10 november 2011 20:32

Hejsan!


Idag stod det hoppning på schemat och jag fick Grå, har bara ridit honom en gång innan. Meni vi red ute i paddocken och det var rätt skönt! Det gick väl helt ok men han var sjukt envis när vi hoppade och han höll på och fjantade sig typ hela tiden! Jag har verkligen inge tålamod heller så vart skit sur samtidigt som jag var as trött vilket inte var en bra kombi. Han var rätt rolig och rida i allfall, känner att jag behövde en riktig utmaning! ^^

  

Fina Grå! (Bild tagen sommaren 2009 eller 2010!)


Jag är så trött nu så ska gå och däcka i sängen nu!


Hare bra!

Av Veronica Johnsson - 9 november 2011 21:36

Jag har fått ännu en kändis crush, haha! Denna är Chace Crawford! Jag har börjat kolla på gossip girl, tro det eller ej.. Har precis börjat på säsong 1 och han är så sjukt snygg! Hahah, vad fånig jag låter, men titta på honom!  


Hare bra!   

Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards