Veronica

Alla inlägg under november 2011

Av Veronica Johnsson - 22 november 2011 12:18

Hej! Har nyss ätit alldeles för mycket kebab med bröd och nu sitter vi och dör i soffan! Nästa lektion är information och kommunikation och då ska vi kolla klart på filmen "the social network" som vi började kolla på igår! Hare bra! ^^

Av Veronica Johnsson - 21 november 2011 18:21

Hejhej! Jag har precis gjort och ätit mat som består av fiskpinnar med ris. Det var väla gött. Om en stund när jag har smält maten lite tänkte jag gå ut och röra påmig lite vilket jag inte gjort sen i typ tisdags eftersom att jag har varit sjuk. 


Jag var as trött i skolan idag men lyckades ta mig igenom den och eftersom att det bara är ca 23 skoldagar kvar till jullovet så känner jag att det är dags att kämpa imot tröttheten de sista dagarna nu och hålla ut! Sen är det ett nytt år och ny mål som ska uppnås! 

Det känns så sjukt nu är jag tänker på det. Det här året har gått så himla fort! Det känns som att det var förra månaden jag stod utan för Linnéas hus med Linnéa och Alexandra och firade det nya året och nu om en månad är det ett nytt år igen! Men året har ju varit fyllt av både roliga, spännande och lite mer tråkiga saker... I Juni så var det dags att gå ut 9:an vilket både var roligt och lite tråkigt! Sommaren kanske inte var en jätte höjdare men jag var ändå jäkligt nöjd med livet just då och i Augusti så började jag i gymnasiet. Haha känns kanske lite tidigt att prata om ett nytt år nu, men rätt som det är står vi där under fyrverkerierna och välkommnar 2012! 


Nej nu ska jag snöra på promenad skorna och röra arslet från den här stolen! ^^


Föresten, tror ni på att jorden går under nästa år?^^

  

Haha, hare bra!

Av Veronica Johnsson - 19 november 2011 11:10

Sitter just nu och äter lite lunch innan jag och Joakim ska dra till tåget och åka in till stan och kolla på teater med mormor, kusiner och morbror. Jag kanske försöker haffa Linnéa sen, om jag mår bättre för jag är fortfarande rätt förkyld men jag mår bättre än igår. 

Min lunch! Jag vet att det ser lite blä ut på bilden men det är AS gott! ^^ Älskar feta ost!  


Jag skriver när jag kommer hem igen!   

Av Veronica Johnsson - 18 november 2011 17:55

Halloj! 


Har varit hemma hela dagen idag också då jag fortfarande mår rätt dåligt, men jag MÅSTE vara frisk imorgon! Ska på teatern "Jeppe på berget" och troligtvist vara med Linnéa så nu knarkar jag C-vitamin och någon annan grej som ska vara bra för förkylning! Dessutom har jag tagit det så lugnt som möjligt idag! 

Fast jag tröttnade lite på det och började rensa hela rummet, och nu, 3 timmar senare är jag klar! Jag håller på att fixa om i mitt rum, nya möbler osv. Jag har ju redan fått en nu byrå och nu jag bokhyllan ner och ett nytt skriv bord in! Vill även ha ett nytt nattduks bord! Får hoppas att jag får detta snart!  


Jag var iväg och handlade med Kia för ett tag sedan. Vi ska göra grekisk sallad med en kött bit och vitlöksbröd! Fy fan vad gott!  

När jag stod vid kassan så hittade jag även en ställning med den senaste Harry Potter filmen så den fäljde med mig hem! Så ikväll ska jag mysa ner mig framför "Harry Potter"!


 


Ha en bra kväll!  

Av Veronica Johnsson - 18 november 2011 13:33

Jag gillar den här låten väldigt mycket! Den är peppande och jag lyssnar på den så fort jag känner mig lite nere! 


Vad tycker ni?  

Av Veronica Johnsson - 17 november 2011 20:54

Jag har 3 förebilder som jag i stortsätt alltid har haft som förebilder. Deras texter, ord och deras attityd till livet har betytt väldigt mycket för mig de senaste åren och de gånger jag mår skit! Jag tycker att de här tjejerna har en bra inställning till livet, de bryr sig inte om vad andra säger så länge dem är nöjda med sig själva! Därför är de mina förebilder!


Selena Gomez   

Demi Lovato   

Miley Cyrus




Av Veronica Johnsson - 17 november 2011 18:18

Hejhej! Nämnde ju igår att jag mådde lite konstigt och hade ont i halsen osv. och idag vaknade jag och hade ännu mer ont i halsen. Så jag fick stanna hemma och har spenderat dagen åt att kolla på "Gossip Girl". 

Jag hoppas att jag blir bättre imorgon då Linnéa kommer hem och för att jag ska på teater på lördag vilket jag inte vill missa!


Men nu ska jag hjälpa Camilla att packa osv inför sin resa till Australien, hon ska åka dit typ de 4 december och vara borta i ett år! Kommer att sakna henne! Men det går nog fort!


En bild på en artist som alltid får mig att le! ^^  

  

Aja hare bra!

Av Veronica Johnsson - 16 november 2011 17:42

 

Källa: Femina

Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards