Veronica

Alla inlägg den 19 januari 2012

Av Veronica Johnsson - 19 januari 2012 20:42

Jag tänkte faktiskt dissa en sak idag och det är dömande av personer man inte ens känner.


Jag menar, visst man kan få en uppfattning av en person när man ser utsidan och dömmer de utifrån det. Men du har ingen aning om hur de är på insidan. Hon eller han som ser ut som världens snällaste kanske är ett riktigt jävla as, och den som ser ut att vara värsta aset kanske blir din bästa kompis en dag. 
Jag säger inte att jag aldrig dömmer folk, för det gör jag, det gör alla. Alla får ett intryck av en person de möter. MEN jag försöker att lära känna personen INNAN jag dömmer ut den totalt. Det är viktigt! Då kanske folk kan sluta vara så jävla fientliga mot varandra.


Jag börjar bli riktigt trött på att få en miljard bitchiga blickar slänga på sig så fort man går ut genom dörre. Lägg ner bara, vad fan har den där personen som du nyss såg för troligen första och sista någonsin gjort dig? Varför vara så dryga och taskiga? Det är väl mycket roligare om alla är snälla och glada mot varandra istället för taskiga, det blir mycket enklare leva då! Försök i alla fall! 


Nej, jag är fortfarande inte världens snällaste och allt det där, men som sagt så försöker jag mitt bästa och det är allt man kan begära. men om ingen tar tag i detta så kommer det aldrig att bli bättre heller! Så kom igen nu! Ut och sprid lite leenden!!  


 

Av Veronica Johnsson - 19 januari 2012 20:32


Denna bild har Alexandra Lengquist tagit på mig!     

Av Veronica Johnsson - 19 januari 2012 19:12

Hejsan! Sitter nu på tåget hem från stallet.Jag valde först idag och fick Nova, vill ha lussan :-/ men vi hade iafl markarbete och vi red mycket utan stigbyglar vilket är bra för mig! Men sen så red vi även med jockey läder och då dog jag typ, det var as jobbigt för låren samtidigt som jag fick värsta astma attacken så nu är jag heelt slut! xD orkade knappt stänga bil dörren efter mig haha! Skriver mer när jag är hemma!Hare bra! ^^

Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards