Veronica

Alla inlägg under maj 2011

Av Veronica Johnsson - 16 maj 2011 17:20

Jag är fäääätt trött idag! När jag gick utanför dörre idag så började näsan att klia, ögonen rann och kliade och näsan rann. Sen dess har jag varit as trött, jag visste ju inte att jag var allergisk mot pollen för ett tag sedan så har inte hunnit skaffa medicin. Men nu förstår jag alla som har haft pollen förut! 


Men dagen har varit kort, i morse åkte vi til heron och filmade till film projektet, gick sådär. Sen så åkte vi tillbaka till skolan igen och slutade vid 2. Jag älskar måndagar så sköna lektioner!!


Känner mig lite såhär just nu:

  


Men en som alltid muntrar upp mig med sin energi är:

 

  


 

Av Veronica Johnsson - 15 maj 2011 20:18

Har varit i stallet idag och tittat när Linnéa tävlade baron i dressyr, fotade även lite gran, fast med hennes kamera. Jag tycker att det gick bra för henne, Baron blev tyvärr stel och var rädd för typ allt men jag tycker att Linnéa skötte det bra!


Måste bara säga att fyfan vad skönt att Saade kom 3:a igår, tycker inte att rätt bidrag vann och självklart ville jag att han skulle vinna, men 3:de plats är grymt! Ha satt tillbaka sverige på kartan igen med den bästa plascering som vid har haft sedan 1999. Så det är GRYMT!! Är as glad och har gått runt och sjungigt "I will be popular" hela dagen, min familj börjar få damp på mig xP 

Nej men det är as kul att det gick som det gick!!


   Söta Belle! (Fotade med mobil kamera, därav den lite halv bra kvaliten!)


Och grattis till bästa Saade!!  


 

Av Veronica Johnsson - 14 maj 2011 21:45

Sitter just och kollar på ESC, nyss var det saade och jag gillade att typ hela arenan jublade som fan när han kom in och under större delen av låten :-D så km igen nu saade, du kan ta dem! Sopa golvet nuuuuuuuuu!!!!! :-D

Av Veronica Johnsson - 14 maj 2011 17:40

  Här kommer en bild på min sockerkaka, den ser mycket godare ut i verkligheten! 

   


Av Veronica Johnsson - 14 maj 2011 16:17

Ikväll är det finalen i ESC, får se hur det går för Saade. Man vet aldrig, men jag tror att vi har en chans att vinna men jag är inte helt hundra, Men det roliga är att sverige spelar final i hockey EM(tror jag) och sverige är i final i ESC, det måste ju betyda något... Eller inte, men man kan ju alltid hoppas.   Men jag har laddat upp kvällen med att köpa godis och baka sockerkaka, som tyvärr blev lite bränd, men den är nog god iallfall! 


Nej nu vart jag jätte sugen på att spela något wii spel, så hörs senare!!


Skulle lagt upp en bild på socker kakan, men det cpa upp sig...

   så ni får den här istället, för jag är typ as glad idag, men jag vet inte varför!   


   

Av Veronica Johnsson - 11 maj 2011 20:59

Jag har typ blivit beroende av ananas, jag har ätit det varje dag sen i typ 3 dagar nu, och jag tröttnar aldrig! Det är så sjukt gott! Någon mer som älskar ananas?


Men idag har det som vanligt varit en skoldag och jag har blivit blöt! Sebastian och Davis kastade vatten på mig  

Imorgon så är det operation dagsverk, jag ska hjälpa till som diskare när Z-gruppen har sin bjudlunch.

Imorgon är det ridning också, väljer sist, det är lite sugigt! 


Mums!! <3


   



Av Veronica Johnsson - 9 maj 2011 20:28

Sitter just nu och äter ananas (<3) och lyssnar på "coconut tree", den låten är så jääääääääääääääää*la bra!!! 


Men var i stan idag med Emmy efter skolan, köpte två linnen och ett par solglas ögon, hittade även ett par snygga jeans, men de fanns inte i min storlek, så får ta det senare. Fy i helvete vad varmt det har varit idag, jag trodde liksom att det skulle vara normal varmt så drog på mig jeans och allt  , det misstaget gör jag inte om, höll på att få värme slag, i jeansen, så imorgon blire shorts och linne! Älskar detta väder!!


 Det här fick jag med mig hem, allt är ifrån H&M.


 






Av Veronica Johnsson - 7 maj 2011 22:06

Jag har haft dålig uppdatering på bloggen under några dagar pga att jag har haft blogg torka, och igår hade jag inte tid. Jag var ofc i skolan och sen så åkte jag med Alexandra till stallet, sen så åkte jag hem till henne och vi var med Linnéa, Sebastian och David och flummade runt lite. Idag så har jag inte gjort så mkt, men åkte från alex vid 2, åkte hem och duschade, sen så möttes vi igen och vi åkte till heron och kollade "The fast and the furius 5", den var AS grym!! Men min favorit är fortfarande "Tokyo drift", den äger!


Nej, nu orkar jag inte skriva mer, är helt slut!


God natt!


 


 

Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards