Veronica

Alla inlägg under januari 2011

Av Veronica Johnsson - 28 januari 2011 09:03

Hej!Jag hoppas att ni har/ hade en bättre morgon än mig, jag vaknade nämligen av en fruktansvärd mensvärk. Det jag var nära att spy så ont gjorde :( Så jag gick inte till skolan, jag visste att om jag tog en Alvedon går det över om ett tag, men jag visste inte när och vi har bara brustabletter och om det kommer tillbaka är det svårt att ta det i skolan. Vi skulle iof bara till ett reningsverk idag ju, så det är inte så mycket som jag missar, det är bra.Jag har kommit på att jag hatar att vara tjej en gång i månaden! Men nu ska jag försöka äta lite frukost! Hörs senare!// Veronica(bloggar på ipoden, så kan inte lägga in någon bild)

Av Veronica Johnsson - 27 januari 2011 20:52

Hejsan!


Här sitter jag helt ny duschad och fräsch, efter att ha kommit hem från stallet, imorgon lär jag få duscha igen. Vi ska på studiebesök på ett reningsverk imorgon, och det luktar bokstavligt talat bajs där, och det lär ju sätta sig på kläderna, så nu har jag plockat fram mina fullaste kläder och en gammal jacka som jag ska ha. 

Det roligaste är att tåget jag ska ta från stuvsta går o7.39!!!!! Fatta vad tidigt!!

Aja, vi slutar ganska tidigt iafl, så det är bar.


Men idag så har dagen varit sjukt seg, för att jag har varit as trött. Jag här gäspat typ hundrafemtioelva gånger idag, kanske mer... Men när jag åkte till stallet så vart jag pigg igen, det var bra. Och när vi skulle rida fick jag ......... Symfonie!! Jippie!! Haha, har inte ridit honom på as länge och jag ville verkligen ha honom idag! Första delen av lektionen gick jätte bra. Men i slutet kom min trötthet till baka och kunde inte koncentrera mig, så det gick inte så bra i slutet men aja, kan inte gå bra alla gånger.

Har ställt mig i kö på Häst grupp tills nästa termin, det fanns typ lediga grupper nu men jag ville vänta tills efter sommaren, men jag kommer förmodligen att ha en plats då.


Det var allt för mig, hare najs!


// Veronica


Symfonie (Bild från i somras)

     

Av Veronica Johnsson - 26 januari 2011 17:09

Hejsan!


Ni kanske märkte att jag inte bloggade igår, men det var för att när jag kom hem från stallet igår så var jag jätte trött, och glömde bort bloggen totalt.

Men bättre sent en aldrig!


Men efter skolan var jag som sagt i stallet och fotade när Linnéa red, fick några bra bilder! 


Idag så har jag ju varit i skolan och det var en väldigt seg dag, för vi har ju tema vecka och vår grupp var klar med allt så vi satt och spelade kort i typ 2 timmar, lite lame sådär...

Men efter skolan så gick jag och Kalle hem till Linnéa och skrev på vår spanska dialog som ska vara klar på tisdag, vi måste typ skriva två meningar till, så det är najs! Men kom nyss hem efter att ha frysit ihjäl ute, det är så kallt, jag hade typ ingen känsel i händerna, det är lite läskigt.

Juste apropå läskigt, polisen var på vår skola idag och typ pratade lite om hur många problem det är med alkohol ute osv. Enda sen jag var i USA har jag fått men för livet, alla poliser som var där (många) stog och typ stirrade på en, det var creapy!


Men aja, nu sitter jag och lyssnar på musik   och ska typ kolla fejan.

Hörs!


// Veronica

Här kommer bilderna (fotade med Linnéas systemkamera).


                



Av Veronica Johnsson - 24 januari 2011 17:55

  

(ursäkta bildkvalitén, min kamera suger när det är lite konstig ljus)


// Veronica

Av Veronica Johnsson - 24 januari 2011 16:09

Tjena!


Kom hem från skolan för typ en timme sedan, har skrivit klart arbetet om alkoholen osv. Idag har dagen varit SJUKT seg.

Först så var tågen inställda så då hoppade jag på 705 som skulle gå mot huddinge c, och därifrån skulle jag ta en buss till huddinge sjukhus och därifrån en buss till tullinge. Men när jag suttit på den så märker jag att den bussen skulle ta världens omväg till Huddinge c så hoppade av och tog en buss som gick till huddinge Sjukhus, den gick också förbi huddinge c, så väl i huddinge c så ser jag att tågen går därifrån, och jag tänker: Vafan! Går dem nu bara för det?. Så jag chansar och hoppar av bussen och går till tågen och DÅ säger dem i högtalarna Tågen mot stockholm c märsta vänder i Huddinge och går tillbaks mot södertälje osv.... Jag vart så lack! Kunde dem inte ha sagt det i högtalarna innan man åker runt halva huddinge!? Man blir ju lite irriterade på deras seghet, går det att vara segare på att informera?

Men sen så i skolan så hade jag glömt mina papper hemma och jag satt och ritade på min plansch hela dagen och blööö....

Nej nu ska jag inte sitta och vara negativ, var positiv Veronica!


Nu ska jag muntra upp mig lite med glad musik och Vampire Academy     


Dagens outfit kommer senare!


// Veronica


  



  

Av Veronica Johnsson - 23 januari 2011 19:44

Jao, jag har inte gjort så mycket idag, Jack och Timmie var här förut. Jack är så JÄKLA söt!! Men han var lite magsjuk så han spydde :(


Men ska typ titta på solsidan sedan, ska se om det är så roligt som alla säger, sist jag kollade på det så var det bara en massa fjantiga skämt, men det kanske är bättre nu... Får se helt enkelt!


Men i brist på saker att skriva om så får ni två videos, "The Voice Rap attack". Dem äger!!


Spola fram lite, om ni inte vill se pratet innan.


Av Veronica Johnsson - 23 januari 2011 13:53

Godförmiddag!


Har nyss duschat och ätit lunch, men innan dess var jag på min andra karate träning, idag hade vi en tjej som heter Fanny, tycker att Pierre var bättre, han förklarade bättre. Vet inte om jag ska fortsätta eller inte. Det varv roligt och det är as bra träning ( har träningsverk sendan i fredags och kommer att få träningsverk från dagens träning också, det blir säkert jätte skönt imorgon!) det var typ därför jag ville testa på för att jag vill ha mer träning, och det är SÅ tråkigt att träna hemma på gymmet. Men får se hur jag gör.  


jag har faktiskt gjort lite SO idag också, så nu är jag klar med G frågorna, bara VG/MVG uppsattsen kvar (känner mig lite dramatisk xD).

Nu tänkte jag bara chilla resten av dagen och läsa lite, so see yaa later!!


// Veronica


Haha, hittade en lite rolig "smiley"   xD!!!


   (Har lite brist på bilder)

Av Veronica Johnsson - 22 januari 2011 21:59

Jallo!


Har precis kollat på "Karate Kid" (Den nya) och den var as bra!

Man ser så mycket Will Smith i Jaden Smith, Jaden är fortfarande ung och är inte super van vid att vara skådis men jag tror att han kommer att lyckas as bra! Btw, jag älskar Will Smith om ni undrar, enligt mig så är han en av dem bästa skådespelarna, iafl inom action/komedi.


Men filmen var lika bra som jag trodde att den skulle vara, kanske lite lång, men jaja!


NI borde verkligen se den, och har ni sett den? Vad tyckte NI?


Juste, apropå karate, igår testade jag på karate förförsta gången, och det var rätt kul, har en till "testa på träning" imorgon, då ska jag bestämma mig om jag ska börja eller inte .


Hörs!


// Veronica

    

        4/5 smileys!


Presentation


Hejsan! Mitt namn är Veronica, jag bor i Huddinge utanför stockholm. Jag är 18 år och går på NTI -Handelsgymnasiet som ligger på Odenplan i Stockholm.

I bloggen skriver jag om mina intressen, bland annat fotografering, umgås med mina kompisar och själ

Fråga mig

12 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Instagram

 

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards